Veda-lämmityskattilat

Veda-kattilat on suunniteltu erityisesti helppohoitoiseen ja varmatoimiseen klapi- ja halkolämmitykseen. Veda-kattila on oikeinkäytettynä erittäin helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Säännöllisen huollon avulla saat kattilasta vaivattomasti lämpöä vuosikymmenien ajan. Tärkein huolto on nuohous, joka on helppo suorittaa kattilan mukana tulevilla nuohousvälineillä kattilassa olevan puhdistusluukun kautta, ilman erillisiä työkaluja.

Kattilat voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. putkiyhteiden ja savusolan paikkoja voidaan muuttaa tietyin rajoituksin. Säätöjalkojen avulla kattila on helppo asentaa suoraan vinollekin alustalle ja samalla hormiliitos saadaan sovitettua savupiippuun. Haketta tai pellettiä käytettäessä tehdään kattilan toiseen sivuun polttimelle aukko, jolloin kattilan helppohoitoisuus säilyy, kun poltinta ei tarvitse siirtää kattilaa puhdistettaessa.

Laajasta tuotevalikoimasta (35-300kW) löytyy laitteet kaikkeen lämmittämiseen, omakotitaloista asuntoyhtiöihin ja maatalouksista suuriin teollisuushalleihin. Meiltä saat kätevästi kaikki tarvittavat laitteet toimivaan lämmitysjärjestelmään: kattilat, kierukat, varaajat, vastukset, lataussäätimet ym. asennusta unohtamatta. Autamme mielellämme valinnoissasi, ota meihin yhteyttä täältä.